Recent Posts

csütörtök, szeptember 02, 2010

Eltűnésem oka

A másik blog választ ad rá. Szóval eladtuk a lakásunkat, kb 5 hetünk van, hogy összepakoljuk az életünket és otthont találjunk valahol.
Mivel a pakolás és a két gyerek elég sok feladatot adnak, úgy döntöttem, hogy a költözésig nem főzök. Illetve, hogy teljesen pontos legyek, hétközben nem főzök, hétvégén igen, ennyi jót mindenki megérdemel.
És hogy ne menjen el a kedvetek a blog olvasásától, péntekenként megjelenítem majd a hétvégi menüt, amit kedvenc szakácskönyveimből/blogjaimról fogok összeállítani, minden hétvégén más-más könyv/blog lesz a soros. Az egyik legnagyobb kedvenccel, Nigel Slater-rel fogom kezdeni, jó kis finomságokkal készülök, jönnek majd a receptek.

A hétközbeni ebédeket pedig rendelem. Hááát, erről is tudnék írni, fogok is, az első héten az egyik legnevesebbet (G...) teszteltem, de sajnos azt kell mondjam, gáz. Hogy lehet ugyanazt az ízt reprodukálni kb minden ételnél? Illetve igazság szerint nem minden gáz, a menü, amit a gyerekeknek össze szoktam állítani, egy adagot kettőjüknek, vigyázva aváltozatosságra, egészen ehető (pedig én kényes vagyok rá, elhihetitek). Magamnak viszont, hogy kihasználljam az alkalmat és hasznos is legyen a dolog, fogyókúrás kajákat rendelek, na az tényleg gáz, legtöbbször. Jövő héten egy másikat fogok kipróbálni, majd arról is beszámolok. De azért a hétvégét nagyon várom már!

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Aki eltűnik,később előtűnik!
Megvárjuk,figyeljük!
A szeptember eddig még egy nagy katyvasz,de bízunk a kitisztulásban:lesz még simogatóan finom őszi idő a Balatonon!
Gyógyulást a bajokkal küszködőknek!
Béla bácsi